Ondernemers

Wij bieden een totaal concept voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf zoals:

- Samenstellen van jaarrekeningen.
- Opstellen van prognoses.
- Verzorgen van fiscale aangiften.
- Alle fiscale, administratieve en bedrijfseconomische adviezen.
- Inrichten en verwerken van administraties.
- Verzorgen van salarisadministraties.
- Alle voorkomende werkzaamheden op administratief en fiscaal gebied.
- Opzetten van ondernemingsplannen.
- Adviseren over rechtsvormen.
- Financiering en begeleiding naar de bank.
- Begeleiding bij verkoop van uw onderneming en de fiscale advisering hieromtrent.
- Advisering omtrent juridische aspecten.

Breed professioneel dienstenaanbod 
Uw administratie besteedt u graag uit aan een specialist. Dat stelt u in staat u volledig te concentreren op uw kernactiviteiten. Hartmans Administratie kan u op het gebied van administratie alles uit handen nemen. Maar ons dienstenaanbod is aanzienlijk breder dan dat. Waarvoor kunt u nog meer bij ons terecht? 

Begeleiding van (startende) ondernemers
Met uw nieuwe onderneming wilt u graag voortvarend en op een weloverwogen manier uit de startblokken schieten. Wij kunnen u assisteren bij het gehele traject, waaronder het opstellen van een ondernemingsplan, het verzorgen van een financieringsaanvraag en advisering bij de aan- of verkoop van een onderneming.

Jaarrekeningen en tussentijdse (kwartaal)overzichten
Wij stellen aan de hand van de financiële administratie de jaarrekeningen en tussentijdse (kwartaal)-overzichten op, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de stand van zaken in uw onderneming. Uiteraard combineren wij dit met een voor u passend advies voor uw bedrijf.

Salarisadministraties
Het verzorgen van een juiste salarisadministratie is een noodzakelijk maar ingewikkeld karwei. Wij kunnen voor u de algehele salarisadministratie alsmede de aangiften loonheffingen verzorgen. Daarbij houden wij rekening met de geldende CAO’s en informeren wij u op dit gebied. Tevens kunnen wij arbeids-overeenkomsten voor u opstellen en u op al deze gebieden adviseren. 

Aangiftebiljetten
Wij verzorgen alle benodigde aangiftebiljetten: 
- Inkomstenbelasting 
- Vennootschapsbelasting 
- Omzetbelasting 
- Loonheffingen
- Aangiften intracommunautaire prestaties 

Ook kunnen wij uw aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting controleren en verzorgen wij het contact met de Belastingdienst. Verder houden wij uw fiscale mogelijkheden scherp in de gaten en adviseren wij u indien noodzakelijk. 

TARIEVEN

Hartmans Administratie werkt vanuit een kantoor aan huis. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en geeft dit ook een basis voor persoonlijk contact met onze klanten. Wij nodigen iedereen van harte uit het contactformulier in te vullen. Op basis van een vrijblijvend gesprek maken wij graag een offerte op maat, met een heldere prijs per jaar.

Lees verder..

NIEUWS

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van alle meldenswaardige nieuwtjes en wijzigingen op fiscaal en administratief gebied. Om zo een goede administratie te voeren en bij te houden.

Lees verder..